Skip to main content
Saved jobs
A better

Unilever Hungary

Új munkatársak köszöntése, Az Unilever jövőbeli vezetői,  Az alkalmazottak egy képhez pózolnak

Bemutatkozás

Magyarországi vállalatunk 1300 kollégát foglalkoztat és regionális irányító szerepet tölt be, hiszen a hazai szerepvállalás mellett a magyar, szlovén, horvát és boszniai menedzsment folyamatok központja is, s így összesen mintegy 20 millió fogyasztó ellátásáért felel.

Az Unilever számára Magyarország Közép- és Kelet-Európa kedvelt és kiemelt gyártási központja is. Veszprémi jégkrémgyárunkban még a tengerentúlra is gyártjuk a Magnum jégkrémeket, míg nyírbátori háztartás-vegyipari gyárunkban folyékony mosó- és tisztítószereket, fertőtlenítőket és öblítőket gyártunk ugyancsak az európai célközönség számára. 

Akár szakmai gyakorlatot, pályakezdő pozíciót keresel, vagy tapasztalt szakemberként helyezkednél el, az Unilever lehetőséget biztosít, hogy a világ 50 legvonzóbb vállalatainak egyikénél építsd a karriered és nagyszerű márkákon, kiváló emberekkel dolgozz a fenntartható növekedés elérésére érdekében.

Gyakornoki program

Az Unilever budapesti központjában és 2 vidéki gyárában több lehetőséget is kínálunk.

Budapesten található központunk gyakornoki programjának keretében marketing, customer marketing, kereskedelem, értékesítés, logisztika, customer service, pénzügy és HR terület iránt érdeklődő egyetemista diákok számára tudunk lehetőséget biztosítani, preferáltan legalább 10-12 hónapos időszakra. A gyakornoki program feltétele a nappali tagozatos hallgatói jogviszony, heti minimum 25-35 munkaóra vállalás, társalgási szintű angol nyelvtudás és felhasználói szintű MS Office ismeretek. Proaktív, nyitott, erős kommunikációs készséggel rendelkező jelentkezőket várunk!

Bátran elmondhatjuk, hogy pályakezdő pozícióink jelentős részét a meglévő gyakornoki állumányunkból töltjük be, az Unilever nagy figyelmet fordít a tehetséggondozásra, fejlesztésre és a fiatalok teljesállású munkaerőpiacra való belépésnek segítésére.

A nyírbátori háztartás-vegyipari gyárunk és veszprémi Algida jégkrémgyárunk várja a dolgozni vágyó vegyész, gépész, környezet- és élelmiszermérnök hallgatókat 6-12 hetes nyári szakmai gyakorlatra.

Lehetőségek friss diplomások részére

Az Unilever Future Leaders Programme (röviden UFLP) vállalatunk egyik kiemelt, fiatal tehetségeket összefogó programja. A friss diplomások egy közel 3 éves rotációs program során folyamatos mentorálás mellett fejleszthetik vezetői készségeiket, különböző kihívásokkal teli projekteken és feladatokon dolgozhatnak, ezzel átfogó, több területet érintő szakmai tapasztalathoz jutnak. A programot úgy alakítottuk ki, hogy a résztvevőknek lehetősége legyen a hazai Unileveren túl akár más, elsősorban kelet-európai központokban rotációt tölteni, ott felelősségteljes projektekben részt venni. A program Magyarországon több területen is indul: marketing/értékesítés, pénzügy, logisztikai/ellátási lánc menedzsment, HR.

Felvételi folyamat

Teljes munkaidős pozícióinkat mindig megtalálod a honlapunkon és LinkedIn-en. Gyakornoki pozícióinkat a hazai egyik legnagyobb gyakornoki állásokat tömörítő portal felületén találod. Figyeld a közösségi média felületeinket – Unilever Careers Hungary néven megtalálsz minket Facebook-on és Instagramon -, ahol rendszeresen hírt adunk a nyitott lehetőségekről.
A felvételi folyamat az önéletrajz feltöltésével kezdődik a kiválasztott álláshoz. Ezt követően egy rövid, telefonos beszélgetésre kerül sor a HR-es kollégával, az utolsó kör pedig egy személyes vagy online találkozó a leendő szakmai vezetővel, ahol jellemzően kisebb feladatokkal is mérjük a szakmai tudást és készségeket. A folyamat során folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a jelöltekkel és lehetőséget biztosítunk számukra, hogy kérdéseiket feltegyék.

Munkalehetőségek Magyarországon

Megnézem az összes aktuális munkalehetőséget

Lépj velünk kapcsolatba

Mindig keressük a kapcsolatot azokkal, akiknek hasonlóan fontos a fenntartható jövő.

Lépj velünk kapcsolatba

Ide kattintva elérhetőek az adatkezelési nyilatkozatok.

Csatlakozz gyakornoki programunkba!

Nyitott pozíciók

Join our talent network

Do you want to stay informed of new roles and programmes, receive interesting updates and relevant content? Then become part of our Unilever talent community so you know what’s going on when.

Join now

Sign up for job alerts

Make sure you see job opportunities when they become available. Just leave a few details below to stay up to date with jobs that suit you and your skills.

Interested InSelect a job category from the list of options. Select a location from the list of options. Finally, click “Add” to create your job alert.

Connect with us

We’re always looking to connect with those who share an interest in a sustainable future.

Contact us

Get in touch with Unilever PLC and specialist teams in our headquarters, or find contacts around the world.

Contact us