Skip to main content
Saved jobs
A better

Romania

Angajații și participanții la un eveniment de companie, Angajații care pozează pentru o poză

Unilever este un business construit în jurul unor branduri diverse și oameni deosebiți, iar ceea ce avem împreună  este un scop comun, acela de a crea un business mai bun, o lume mai bună și de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor. În portofoliul Unilever se regăsesc peste 400 de branduri disponibile în peste 190 de țări din întreaga lume și mai bine de 2,5 miliarde de oameni folosesc produsele noastre în fiecare zi. În regiunea Europei Centrale și de Sud (România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru și Moldova) se regăsesc branduri cunoscute precum: Dove, Delikat, Domestos, Cif, Magnum, Ben & Jerry’s, Axe, Rexona și TRESemmé. 

A fi un lider global pe piața bunurilor de larg consum vine la pachet cu o responsabilitate uriașă, de aceea suntem și mai motivați să ne continuăm misiunea de a transforma stilul de viață sustenabil într-o obișnuință. Pentru noi, angajații noștri sunt mai mult decât simplii angajați și credem că ei sunt forța de mișcare din spatele tuturor brandurilor  noastre care ajută în fiecare zi la îmbunătățirea stării de sănătate a planetei. Credem că un business cu misiune și pregătit pentru provocările din viitor este un business prosper și aduce performanțe comerciale superioare. Unele dintre angajamentele noastre de bază sunt:

  • îmbunătățirea sănătății planetei,
  • îmbunătățirea sănătății, încrederii și bunăstării oamenilor,
  • contribuția la o lume mai corectă și mai favorabilă incluziunii sociale.

Toate aceste lucruri ne fac mândri că suntem Unilever.

Join our talent network

Do you want to stay informed of new roles and programmes, receive interesting updates and relevant content? Then become part of our Unilever talent community so you know what’s going on when.

Join now

Sign up for job alerts

Make sure you see job opportunities when they become available. Just leave a few details below to stay up to date with jobs that suit you and your skills.

Interested InSelect a job category from the list of options. Select a location from the list of options. Finally, click “Add” to create your job alert.

Connect with us

We’re always looking to connect with those who share an interest in a sustainable future.

Contact us

Get in touch with Unilever PLC and specialist teams in our headquarters, or find contacts around the world.

Contact us